Senzacija na Etihadu: Pep Guardiola u Manchester City dovodi zvijezdu koju je otpisao Real Madrid?

0
Radiosarajevo.ba
Senzacija na Etihadu: Pep Guardiola u Manchester City dovodi zvijezdu koju je otpisao Real Madrid?

Aktuelni prvak Engleske Manchester City definitivno ne misli odustati od brazilskog reprezentativca u redovima Real Madrida, sjajnog Rodryga Goesa.

Najviše od svih Rodryga na Etihadu želi vidjeti proslavljeni trener Pep Guardiola. Čelnici popularnih Građana razmatraju nekoliko opcija za pregovore sa Real Madridom, a čini se da je "savršeno rješenje" već pronađeno.

Naime, Manchester City je za Rodryga voljan Kraljevskom klubu isplatiti čak 40 miliona eura (78.1 miliona KM) i poslati im jednog od najboljih nogometaša giganta s Etihada, navode inostrani mediji.

Iranski bliski saveznik, omiljen u narodu, preuzima vodstvo Hezbollaha? Ko je Hashem Safieddine?

Portugalski nogometaš Bernardo Silva bi tako uz pomenutu novačnu naknadu krenuo put prijestolnice Španije, dok bi krilni napadač Madriđana zaigrao pod trenerskom palicom Guardiole, koji je "zaluđen" njegovim igrama.

Jasno je da dolaskom francuskog golgetera Kyliana Mbappea mjesta za Rodryga izvjesno neće biti, pa izgleda da je ovakav rasplet najbolji za sve strane.

Kraljevi ne misle praviti probleme igračima koji žele napustiti kultni Santiago Bernabeu stadion, a izuzetak neće biti ni nekadašnja zvijezda brazilskog Santosa, javlja SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak