Realov superstar pomislio da je nedodirljiv: Kraljevi spremaju transfer o kojem će se tek pričati?

0
Radiosarajevo.ba
Realov superstar pomislio da je nedodirljiv: Kraljevi spremaju transfer o kojem će se tek pričati?

Brazilski internacionalac Vinicius Junior jedan je od najboljih fudbalera Real Madrida, ali i današnjice. No, to mu ne garantuje da će uprava ovog velikana tolerisati sve češće ispade.

Brazilac ima naviku da nakon provokacija prema navijačima krivi organizaciju, ali i državu zbog već dobro viđenih problema u Španiji na tribinama.

Iako je Real u više navrata stajao iza svoje zvijezde, španski mediji prenose kako je strpljenja sve manje, te da će se ponude za njega svakako razmatrati u narednom period, prenosi AM Sport.

Heroj nacije još jednom pokazao ljudsku veličinu: Džekin potez nakon utakmice oduševio mnoge

Najbliže velikoj, možda i najvećoj kupovini u ovoj igri je neimenovani klub iz Saudijske Arabije kojem je u cilju da prije svega zadovolji apetite španskog velikana.

Budući kako je Vinicius sve nemirniji, tradicija je pokazala kako Florentino Perez ne oklijeva kada su u pitanju prodaje najvećih zvijezda, a cifra koju nude sve uticajniji Saudijci ga više neće ostavljati u dilemi.

Zvijezda Real Madrida dobila ponudu od milijardu eura

Brazilac će u slučaju odlaska iz Madrida (naredne kalendarske godine) vjerovatno postati najplaćeniji fudbaler svih vremena, dok će cifra obeštećenja također biti tema diskusije godinama ispred nas.

O tome je još uvijek prerano govoriti, ali prema nekim navodima, Real će na njegovo mjesto pokušati dovesti fenomenalnog Nica Williamsa. No, ponavljamo, o tome je još uvijek rano govoriti, iako dima ima više nego obično…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak