Radnik iz Bijeljine još uvijek bez poraza, Čelik upisao novu pobjedu

Radiosarajevo.ba
Radnik iz Bijeljine još uvijek bez poraza, Čelik upisao novu pobjedu
Odigrane su tri utakmice šestog kola Prmijer lige Bosne i Hercegovine, a fudbaleri Radnika još uvijek ne znaju za poraz. Danas je u Bijeljini savladana Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Radnik je u šestom kolu nakon četiri uzastopna remija došao do pobjede. Nakon što je u prvom kolu savladano Sarajevo, Semberci su danas na svom terenu savladali Mladost. Gosti su preko Boje poveli u osmoj minuti susreta, a izjednačnio je Hadžić u 30. Domaćin je u 44. minuti pogotkom Glišića s bijele tačke došao do prednosti. Konačnih 3:1 postavio je Đurić, također s bijele tačke.

Krupa je na svom terenu dočekala GOŠK iz Gabele, a domaćin je slavio rezultatom 3:0. Domaćin je poveo golom Koljića u četvrtoj minuti. Na 2:0 povisio je Crnov u 59, a konačnih 3:0 postavi je Milanović u 68. minuti.

U trećem susretu danas zenički Čelik je nastavio s dobrim igrama na svom terenu i slavio s 2:0 protiv Zvijezde 09. Golove za ekipu iz Zenice postigli su Okić u 16. i Livaja u 59. minuti susreta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak