Procurio video bivšeg bh. reprezentativca iz svlačionice: 'Stidite se svi'

0
Radiosarajevo.ba
Procurio video bivšeg bh. reprezentativca iz svlačionice: 'Stidite se svi'

Bivši reprezentativac BiH, Edin Višća (34), najveća je zvijezda Trabzonspora, ali očigledno i najveći autoritet u nekadašnjem prvaku Turske.

To potvrđuje i video iz svlačionice u kojem Višća "ruži” saigrače nakon jednog poraza u Superligi.

"Svima! Mi igramo za Trabzonspor. Stidite se svi, svi”, kazao je ljutito Višća, a potom je objavljen i video motivacionog govora.

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

"Gospodo, kao što je trener rekao, pamtite Kasımpasu od prve minute, dali smo tri boda. Sjetite se drugog poluvremena meča Hatayspor i Pendikspor, kada ostanemo zajedno, podržavamo jedni druge, igramo jednostavno, rezultat će doći.

Pobijedimo danas i onda će 40 hiljada ljudi doći na utakmicu protiv Basaksehira. Mi smo ovdje porodica, niko drugi. Zajedno smo i pokažimo to danas od prve minute, hajde…”.

Edin Višća je član Trabzona od januara 2022. godine kada je u istoj sezoni osvojio titulu prvaka Turske. Ranije je igrao za Basaksehir s kojim je također osvojio titulu.

Za A reprezentaciju BiH odigrao je 55 utakmica i postigao deset golova. Oprostio se nakon utakmice sa Sj. Irskom, piše Reprezentacija.ba.

Ove sezone je na 30 utakmica postigao četiri gola i dodao devet asistencija. Trabzon je trenutno treći u Superligi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak