Hajduk dolazi u Bosnu i Hercegovinu: Očekuje se spektakl

1
Radiosarajevo.ba
Hajduk dolazi u Bosnu i Hercegovinu: Očekuje se spektakl
Foto: HNK Hajduk Split/Facebook / Ilustracija/ Hajduk Split

Najveći hrvatski klub Hajduk će 22. marta stići u Bosnu i Hercegovinu, pošto je aktuelni prvak naše zemlje Zrinjski potvrdio da će s ovim rivalom odigrati prijateljsku utakmicu, kako stoji na facebook stranici HŠK Zrinjski.

Zrinjski će u reprezentativnoj stanci odigrati prijateljsku utakmicu protiv splitskog Hajduka na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Podsjećanja radi, Zrinjski i Hajduk posljednji put odigrali su prijateljsku utakmicu u julu 2021. godine na Poljudu, a iz tog dvoboja kao pobjednik je izašao Zrinjski pobjedivši 3:1 Hajduk.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

U redovima mostarske ekipe igraju trojica nekadašnjih igrača Hajduka - Mario Tičinović, Filip Bradarić i Tomislav Kiš, objavio je splitski klub.

Reprezentativnu stanku u martu iskoristit ćemo za prijateljski ogled s HNK Hajduk Split koji je na rasporedu u petak, 22. marta od 17:30 na Stadionu HŠK Zrinjski. #HŠKZ, stoji u saopćenju na facebook stranici HŠK Zrinjskog.  

Reprezentativnu stanku u ožujku iskoristit ćemo za prijateljski ogled s HNK Hajduk Split koji je na rasporedu u petak, 22. ožujka od 17:30 na Stadionu HŠK Zrinjski. #HŠKZ

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, March 4, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije