Premijer liga BiH | Željo u Gabeli želi pobjedu za vrh, GOŠK se nada prvim bodovima

0
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH | Željo u Gabeli želi pobjedu za vrh, GOŠK se nada prvim bodovima

Utakmicom GOŠK - Željezničar koja se igra u ponedjeljak, 16. septembra, od 18 sati u Gabeli, bit će kompletirano 6. kolo nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U pet susreta ove dionice vidjeli smo tri remija, te po jednu pobjedu domaćina i gosta.

Plavi traže pobjedu za proboj na vrh tabele, dok domaći najavljuju osvojanje prvih bodova u sezoni.

Poznat identitet državljanke BiH koja je poginula u nesreći u Hrvatskoj

"Reprezentativna pauza koja je iza nas omogućila nam je da je iskoristimo u najboljem mogućem obliku. Imali smo mogućnost da odigramo prijateljsku utakmicu u Kiseljaku. Ta utakmica nam je pokazala neke stvari jasnijim. Igramo u Gabeli, malom mjestu sa velikim fudbalskim srcem. To je klub koji je imao uspone i padove u historiji lige.

Na početku sezone ne bilježe najbolje rezultate. Svakako da respektujemo ekipu koja u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji su igrali zapažene uloge u drugim klubovima Premijer lige BiH", rekao je Omer Joldić, trener u stručnom štabu Želje.

Susret se igra na stadionu 'Perica Pero Pavlović' u Gabeli, a uoči ovog duela, iz GOŠK-a su se oglasili i poslali jasnu poruku.

Uzbudljivo na Koševu: Posušje otkinulo bod Sarajevu

"Vjerujemo u dobar rezultat protiv Željezničara. Odlično treniramo, atmosfera je na nivou i vrijeme je za prve bodove", poručili su iz kluba iz Gabele.

Meč se igra od 18 sati uz direktan TV prijenos, a glavni sudija je Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

Loading...

Standings provided by Sofascore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak