Premijer liga BiH: FK Sarajevo traži pobjedu kojom bi se izdvojio na vrhu tabele

1
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH: FK Sarajevo traži pobjedu kojom bi se izdvojio na vrhu tabele

U ponedjeljak, 19. augusta, igra se posljednji susret 3. kola Premijer lige BiH, u kojem će FK Sarajevo ugostiti NK GOŠK.

Fudbaleri bordo tima sjajno su otvorili sezonu. U prvom kolu su kod kuće savladali Slobodu s 3:1, a istim rezultatom su u ugostima pobijedili Slogu iz Doboja.

GOŠK je u prvom kolu poražen od Radnika s 1:0, a u drugom kolu su izgubili od Zrinjskog 4:1. Loš početak doveo je i do smjene trenera, a Admira Adžema zamijenio je Danijel Pranjić.

Peti dan SFF-a | Hollywoodska zvijezda Meg Ryan izazvala oduševljenje na crvenom tepihu

"Utakmica protiv GOŠK-a je puna izazova i zamki. Nadam se da niko ne razmišlja o nekoj laganoj situaciji. Gledao sam utakmicu GOŠK-a i Zrinjskog prije par dana u Gabeli. GOŠK je prvo poluvrijeme zaslužio da ode na odmor sa vodstvom. Sve su to neki detalji o kojima trebamo razmišljati. Moramo se dobro pripremiti. Trebamo biti trezveni, pametni i skoncentrisani", rekao je Zoran Zekić, trener FK Sarajevo.

Sarajevo je savladalo GOŠK na posljednja četiri međusobna duela i u večerašnji meč ulazi kao izraziti favorit.

Meč se igra od 21 sat na stadionu Asim Ferhatović Hase, a direktno će ga prenositi Arena Sport.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak