Poslušajte kako srbijanski komentator reaguje na golove Dinama: 'Nije ovo plod neke kvalitete'

2
Radiosarajevo.ba
Poslušajte kako srbijanski komentator reaguje na golove Dinama: 'Nije ovo plod neke kvalitete'

U trećem kolu Lige prvaka Dinamo je došao do prve pobjede i važna tri boda protiv Red Bull Salzburga. "Modrima" je ovo bila tek druga gostujuća pobjeda u glavnoj fazi LP-a, a do nje su došli golovima Sandra Kulenovića (49') i Brune Petkovića (84').

Na društvenim mrežama kruže reakcije srbijanskog komentatora s Arenasporta na pobjedu Dinama. Dio gledatelja smatra kako je komentar bio pomalo pristran, što opravdavaju činjenicom kako je burnije reagovao na neke udarce Salzburga nego golove Dinama.

"Nova šansa za Dinamo... I gol. Dinamo je poveo u 49. minuti, to je Sandro Kulenović za treći gol Dinama ove sezone u LP-u. Zbunjeno je djelovala obrana Salzburga, to je gol koji ide na dušu cijeloj obrani domaće momčadi nego nekakve kvalitete napada Dinama", tim je riječima opisao prvi gol. 

Prirodne ljepote BiH: Planinarka Aida oduševila pratioce nevjerovatnim pogledima sa Maglića

Ovako je reagovao kada je Schlager dobio crveni karton zato što je igrao rukom izvan kaznenog prostora.

"Reagovao je Schlager, ko će prvi do lopte, prazan je gol... Nema gola, ali crveni karton za Schlagera! Ovo je diskutabilna odluka. Istina, naletio je Schlager na Kulenovića, ali napadač Dinama bio je okružen dvojicom igrača, djelovalo je kao da su oni inicirali kontakt. Aha! Ovo je ključni detalj. Schlager je igrao rukom", rekao je.

Liga prvaka | Dinamo slavio pobjedu u gostima, Dedić odigrao 90 minuta

"Otvorila se kontra za Dinamo, Baturina je povukao loptu. Petković, 2-0 vodi Dinamo. Novi gol Zagrepčana u 84. minuti. Sve je jasno, Salzburg je ostavio puno mjesta za kontre. Trebalo bi reći i kako je Petković precizno pucao", komentarisao je, a tijekom posljednjeg sučevog zvižduka razočarano je podvukao...

"To je to, Salzburg nula, Dinamo dva".

Navijačima Dinama nije to promaklo pa su kritike sasuli u komentarima na službenom kanalu Arenasporta na YouTubeu, pišu 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak