Portugalac ne štedi: Ronaldo djevojci kupio najskuplji sat ovog brenda ikada napravljen

2
Radiosarajevo.ba
Portugalac ne štedi: Ronaldo djevojci kupio najskuplji sat ovog brenda ikada napravljen

Za Georginu Rodriguez kažu da je prava sretnica. Španski model i influenserka uživa punim plućima u luksuznom životu sa Cristianom Ronaldom.

Trenutno žive u Saudijskoj Arabiji gde poznati i visoko plaćeni fudbaler brani boje Al Nassra.

Rodriguez mjesecima unazad privlaču pažnju svojom garderobom i luksuznim nakitom. Cifre koje se vrte oko njenih odjevnih komada su nepojmljive za obične ljude.

SDP o sastanku SDA u Mostaru: 'Moramo odgovoriti na spinovanje'

Ali, Georgini ne smeta. Nedavno je prevazišla i samu sebe kada se pojavila sa najskupljim satom poznate marke "Rolex" koji je ikada napravljen.

U pitanju je Roleks GMT master II, koji je proizveden u 18-to karatnom bijelom zlatu, a kompletno je pokriven dijamantima vrijednosti 30 karata. Poznato je da Cristiano voli dijamante, a očigledno je i na Georginu prenio ovu "ljubav".

Georgina Rodriguez oduševila fanove: "Mnoge poznate ličnosti ovo ne bi objavile"

Dijamantski satovi su veoma popularni ali i skupi, dok je cijena ovog sata u Rolexovoj radnji bila je šestocifrena! Naime, salonska cijena iznosi 485 hiljada eura (više od 882 hiljade KM) , prenosi stranica za satove.

Georgina je, udobno smještena u privatnom avionu, pozirala u crnom korsetu i pantalonama, dok je skupocijeni nakit (prstenje, orglice, narukvice, minđuše) "šljaštao" svuda po njoj, piše Mondo.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak