Georgina Rodriguez zablistala u elegantnoj crvenoj haljini na Venecijanskom film festivalu

0
Radiosarajevo.ba
Georgina Rodriguez zablistala u elegantnoj crvenoj haljini na Venecijanskom film festivalu
Foto: Instagram / Geogrina Rodriguez

Georgina Rodriguez, dugogodišnja djevojka Cristiana Ronalda, pojavila se na crvenom tepihu u utorak na 80. Venecijanskom filmskom festivalu.

Uoči premijere filma Enea fotografirala se u crnim lakiranim čizmama koje su imale šiljati vrh i debelu platformu koja je dodala dodatni centimetar ukupnoj visini.

Georgina je čizme uparila sa zadivljujućom crvenom haljinom koja je imala dugi šlep, kao i nabrani materijal po cijelom stezniku. Također je imala izrez u obliku srca sa završetkom spuštenih ramena. Dodala je i bijele operne rukavice i veliku blistavu dijamantnu ogrlicu, kao i odgovarajuću narukvicu i prstenu.

Znate li zašto Balkan ostaje bez stanovništva?

Znate li zašto Balkan ostaje bez stanovništva?

Prije nego što je prošetala crvenim tepihom, španjolska influencerica viđena je kako dolazi na festival, dok je nosila crvene štikle s remenčićima u kombinaciji s minihaljinom. Njezina je haljina bila izrađena od crvene tkanine s efektom ombre na rubovima, prelivajući se u narančaste i žute nijanse.

Kada je riječ o modi, Georgina često daje prednost pripijenim siluetama za formalne događaje. Često je vidimo u cipelama sa špicastim vrhovima različitih uzoraka i tekstura, posebno dizajnerskih marki.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije