Pogledajte gol iz kornera koji će vas dobro nasmijati i koji ćete sigurno vidjeti nekoliko puta

1
Radiosarajevo.ba
Pogledajte gol iz kornera koji će vas dobro nasmijati i koji ćete sigurno vidjeti nekoliko puta

Vjerovatno biste pomislili da je nemoguće postići gol desnom nogom iz udarca iz ugla s desne strane, pogotovo ako ga ne izvodite vanjskim dijelom kopačke, no upravo se to dogodilo u 2. županijskoj fudbalskoj ligi Brodsko-posavske županije, u Hrvatskoj.

Fudbaler NK Roma Kali Sara Goran Lukić na taj je način postigao pogodak na gostovanju kod NK Gaj Zbjega.

Nažalost po strijelca, taj gol nije pomogao njegovom timu u ostvarivanju pozitivnog rezultata s obzirom na to da je domaći Gaj pobijedio 4:3.

Pročitajte šta tačno piše u tekstu Nacrta rezolucije o genocidu u Srebrenici o kojoj će glasati UN

Gaj je na kraju videozapise svih golova podijelio na svom Facebook profilu.

Dodajmo da je Roma Kali Sara iz Slavonskog Broda jedan od trenutno dva aktivna fudbalska kluba romske manjine u Hrvatskoj. Osnovan je ove godine te se tako pridružio NK Paragu iz Međimurske županije, prenose Nezavisne.

S druge strane, zanimljivost vezana za Gaj jest da smo donedavno u njihovom dresu mogli vidjeti nekoliko bivših profesionalnih hrvatskih nogometaša, među kojima su se najviše isticali nekadašnji igrač Rijeke i Osijeka Danijel Cesarec te bivši igrač Rijeke i Hajduka Goran Rubil.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak