PAOK odredio cijenu za Cimirota

Radiosarajevo.ba
PAOK odredio cijenu za Cimirota
Grčki PAOK za kojeg nastupa naš Gojko Cimirot je odlučio da neće pustiti bh. reprezentativca za cijenu ispod 3.500.000 eura.

Naime, Gojko Cimirot će u ovom prelaznom roku najvjerovatnije napustiti redove PAOK-a, a za njegove usluge su prema posljednjim izvještajima zainteresovani Werder, Hoffenheim, Hertha, te Celtic. 

PAOK se ranije pripremao na ''život bez Cimirota'', pa su tako u ugovor koji mu važi do ljeta 2019. godine postavili klauzulu u iznosu od 5.000.000 eura, ali su spremni na kompromis u slučaju da dođe manja ponuda, piše Sport1.

Vrijednost Cimirota je četiri miliona, a grčki klub bi pristao na 3.500.000 eura što bi zadovoljilo njihove ''apetite''.

Bosanskohercegovački reprezentativac koji se trenutno priprema za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv selekcije Grčke je karijeru počeo u trebinjskom Leotaru poslije čega je prešao u Sarajevo odakle je napravio najveći transfer u historiji BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine kada je pojačao grčki sastav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak