Oglasio se Vlatko Glavaš o meču s Rusijom: 'Radi se na uništavanju naše reprezentacije'

9
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Vlatko Glavaš o meču s Rusijom: 'Radi se na uništavanju naše reprezentacije'

Bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine u fudbalu, Vlatko Glavaš oglasio se povodom posljednjih dešavanja u Nogometnom savezu.

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

Irfan Durić o meču sa Rusijom: Ovo nam nije trebalo, mudrije je 15 glava, nego pet

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

"Posljednja dešavanja u Nogometnom savezu BiH, najbolje govore šta se dešava kada politike koje rade protiv države Bosne i Hercegovine preuzmu institucije, kao što su SNSD i HDZ preuzeli Nogometni savez BiH i rade na uništavanju naše reprezentacije.

To se dešava kada u Nogometnom savezu imamo omjer 2:1 protiv Bosne i Hercegovine, koji se nastoji prepisati na sve državne institucije", rekao je Glavaš.

"Tada i protiv svoje volje morate igrati prijateljsku utakmicu sa Rusijom. Ne bi ništa bilo sporno da u tome postoje sportski motivi, ali bojim je da riječ o političkim motivima, i to onih politika koje ne misle dobro Bosni i Hercegovini. Nogometni savez mora biti vraćen u ruke onih koji Bosnu i Hercegovinu vole", kazao je Glavaš.

/ Anketa

Da li nogometna reprezentacija BiH treba odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak