Oglasio se Vlatko Glavaš o meču s Rusijom: 'Radi se na uništavanju naše reprezentacije'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

22e

ZATRAZITI DOZIVOTNU KAZNU OD FIFA I UEFA ZA IGRACE KOJI NASTUPE

Boske

Raspustiti nogometni savez BiH još juče.Na čelo dovesti samo one koji su za Bosnu i Hercegovinu ,one koji to radom dokazuju i pokazuju.U repku uzimati samo najbolje a ne Bošnjake ,srbe i Hrvate ,dakle samo najbolje koji su za BiH.Ko ne želi igrati za repku u kokjoj su najbolji SIKTER.

Mostar

***

Plan

Ovo je pocetak raspada nacionalne reprezentacije, sve smisljeno i planirano od strane hdz-snsd poslusnika uz presutnu saglasnost koalicionog partnera sda. Polako ce se formirati jednonacionalni timovi, to je ideja. Kao i pred raspad Yuge, krenulo je na stadionima! Oktobar je jedina sansa da nestanu iz politickog zivota i da mnogi odgovaraju za ucinjeni kriminal!

Bosanac

LIjepe riječi su ukras

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

Gost_Radio_Sarajeva

Radi se na uništavanju zemlje. Ovo je samo dio tog plana. To je uvijek bilo potiho, a sad je javno. Razni baraži, a nikad se kvalifikovati. Uvijek je neko bio ko je sabotirao.

Gost_Radio_Sarajeva

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni. ka Haha @Haha Glupost, nije niko igrao, jer se nije smjelo igrati sa Jugoslavijom, a Srbije nije tad ni bilo.

Gost_Radio_Sarajeva

Da Čolpa nije glasao, ne bi ni bilo prijateljske. Dakle ima izdajnika i u vlastitim redovima.

/ Najnovije