Određenje sudije za sutrašnje derbije PLBiH: Pogledajte ko sudi FK Sarajevo u Banjoj Luci

0
Radiosarajevo.ba
Određenje sudije za sutrašnje derbije PLBiH: Pogledajte ko sudi FK Sarajevo u Banjoj Luci

Na rasporedu su u srijedu, 17. oktobra, dvije zaostale utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, a riječ je o velikim derbijima u Mostaru i Banjoj Luci.

Ekipa Zrinjskog će u zaostaloj utakmici trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti gradskog rivala, ekipu Veleža. Glavni sudija tog meča će biti Darko Gedžić iz Brčkog sa pomoćnicima Arnelom Novalićem iz Doboj Istoka i Amirom Kadićem iz Sarajeva, dok će četvrti sudija biti Antoni Bandić iz Gruda.

Delegat susreta je Željko Soko iz Čapljine dok je posmatrač suđenja Ognjen Valjić iz Banjaluke, a komesar za sigurnost Anto Livančić iz Viteza.

Fascinantno: Pogledajte ples polarne svjetlosti iznad gradova u BiH

U drugoj utakmici Borac će u Banjoj Luci ugostiti Sarajevo, a glavni sudija ovog meča je Mateo Musa iz Čitluka sa pomoćnicima Hasanom Nanićem iz Bužima i Goranom Ilinčićem iz Prijedora, a četvrti arbitar je Danijel Perić iz Bijeljine.

Radika Marić iz Bijeljine je delegat susreta, a posmatrač suđenja Husein Terzić iz Travnike dok je komesar za sigurnost Darko Šandara iz Banjaluke.

Horde zla predstavile novi udarni transparent, prezentovan na sjevernoj tribini Koševa

Utakmica Zrinjski – Velež je na rasporedu od 16.30 sati dok je duel Borac – Sarajevo na programu od 19 sati.

Obje utakmice će biti u direktnim prijenosima na kanalu Arena Sport 1 Premium, prenosi scsport.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak