Objava direktorice FK Sarajevo zabrinula navijače, klub demantovao navode

0
Radiosarajevo.ba

*Tekst ažuriran 31. marta 2023. godine u 18.52 sata

FK Sarajevo demantovao je navode da se sjedište kluba seli iz Titove 38/b i dodao da je riječ o proširenju kapaciteta u Trening centar u Butmiru, a adresa Bordo bijelih ostaje Titova 38/b

Objava direktorice FK Sarajevo Ajle Alimanović zabrinula je navijače ovog kluba.

Duge kolone vozila na graničnim prelazima iz BiH prema Hrvatskoj

Na društvenim mrežama Alimanović je objavila story uz koji je napisala "Novi pogled iz kancelarije", a fotografija je nastala u jednom od objekata u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru.

Sudeći po ovoj objavi Bordo klub bi uskoro Titovu broj 38/b mogao zamijeniti Butmirom.

Sjedište Fudbalskog klub Sarajevo od osnivanja 1946. godine do 1949. godine bilo je u Fisu, a posljednje 74. godine Titova 38/b je bila stalna adresa Bordo tima.

Već neko vrijeme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine mogla se čuti priča o tome kako bi FK Sarajevo mogao promijeniti adresu, a po objavi generalne direktorice može se zaključiti da je selidba već počela.

Informacija je izazvala brojne negativne reakcije simpatizera bordo bijelih, a između ostalog, navijači se pitaju zašto se adresa mijenja nakon 74. godine i zašto klub odlazi na gradsku periferiju?

Foto: Instagram: Ajla Alimanović, objava

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak