Nevjerovatan iznos: Procurili detalji dogovora Judea Bellinghama i Real Madrida

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan iznos: Procurili detalji dogovora Judea Bellinghama i Real Madrida

Španski mediji objavili su jučer da je sve dogovoreno i da se prelazak Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund u Real Madrid može smatrati zaključenim poslom.

Isto je ustvrdio i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, koji je napisao da je "ostao još samo već zakazani sastanak između Reala i Borussije kako bi se dogovorili detalji isplate odštete". Danas se otkrivaju neki detalji Bellinghamovog dogovora s madridskim klubom, prenosi SCsport.

Engleski reprezentativni veznjak, još uvijek 19-godišnjak, potpisat će s Realom ugovor na šest sezona, a klub će ga zaštititi odštetnom klauzulom u visini od milijardu eura. Njegova primanja bit će slična primanjima najvećih zvijezda kluba, odnosno više će zarađivati tek Eden Hazard, najplaćeniji igrač Reala.

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Bellingham, Camavinga i Tchouameni uskoro bi trebali postati ono što su za Real godinama značili Modrić, Kroos i Casemiro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak