Zvijezda Juventusa se slomio zbog masakra u Beogradu. U suzama dao izjavu: 'Samo još nešto da kažem'

3
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Juventusa se slomio zbog masakra u Beogradu. U suzama dao izjavu: 'Samo još nešto da kažem'
Foto: Twitter / Dušan Vlaović

U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskoj opštini Vračar, u srijedu u 8.42 sati došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole K. K. ubio osmero učenika, sedam djevojčica i dječaka, i radnika osiguranja, a ranio šestero djece i nastavnicu.

To je pogodilo i Dušana Vlahovića, napadača Juventusa, koji je pred kamerama žalio zbog tragedije u osnovnoj školi u Beogradu.

Poslije standardne izjave o meču, zamolio je predstavnike medija da produži komentar.

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

"Izvinjavam se, želim samo još nešto da kažem. Za mene je prije svega ovo tužan dan zbog onoga što se jutros dogodilo u Beogradu i želio bih da pošaljem zagrljaj svim porodicama i ljudima koji su bili tamo. Nadajmo se da se ovakve stvari neće ponoviti jer su one koje ne možemo ni da zamislimo. Veoma sam tužan i pogođen, tako da im šaljem velik zagrljaj", rekao je Dušan Vlahović.

Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije