Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Celtic 2,40, Senegal 2,00, Benfica 1,43!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Celtic 2,40, Senegal 2,00, Benfica 1,43!

Odlična fudbalska ponuda. Danas su na programu utakmice u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija.

Mozzartovi bukmejkeri pripremili su tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, zaista je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

Prva dana BiH se na ručku sa Brigitte Macron pojavila u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio

CELTIC - RANGERS (SRIJEDA, 20.45), KEC 2.40

Vrijeme je za jedan od najvećih derbija na svijetu - Old Firm. Celtic je jak ove sezone, sa deset pobjeda i jednim neriješenim rezultatom u posljednjih 11 mečeva, izgleda nevjerovatno jako u ofanzivi. To je pomoglo Keltima da smanje udaljenost od svojih omraženih susjeda na dva boda. Celtic gotovo nikada ne griješi kod kuće, gdje je vezao pet pobjeda i generalno ima najpouzdaniju odbranu u škotskom prvenstvu sa samo 13 primljenih golova u 23 utakmice.

Što se Rendžersa tiče, on je u prošlom kolu malo usporio i dva puta remizirao sa ne tako jakim protivnicima, doduše u gostima. Odlazak Stivena Džerarda nesumnjivo je šokirao Policajce, pa se čini da ekipa još nije uspjela da usvoji ideje Giovannija van Bronckhorsta, koji je postavljen na njegovo mjesto. Rangersi su neporaženi u posljednjih sedam derbija sa Celticom, ostvarivši šest pobjeda.

BURKINA FASO - SENEGAL (SRIJEDA, 20.00), KEC 2,00

Reprezentacija Burkine Faso je iznenađujuće jaka na ovom turniru i uz minimalnu potrošnju energije stigla je do polufinala, sačuvavši snagu za glavne utakmice Afričkog kupa nacija. Pastuvi su poraženi tek u prvom kolu grupne faze od domaćina Kameruna (1:2), a potom su počeli da igraju mirno u odbrani i efektno u napadu. Burkina Faso je u osmini finala izbacila Gabon na penale, a u četvrtfinalu minimalno savladala Tunis (1:0).

Senegal je bio očekivan u finalu, a do toga je došlo najviše zbog veoma teške odbrane. Lavovi Terange imaju niz od 11 neporaženih mečeva na svim frontovima i pobijedili su osam puta u tom periodu. U osmini finala eliminisali su Zelenortska ostrva (2:0), a u četvrtfinalu Senegal je eliminisao Ekvatorijalnu Gvineju (3:1).

BENFICA – GIL VINCETE (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,43

Benfica i dalje gubi borbu za direktan ulazak u Ligu šampiona sljedeće sezone. Nalazi se na trećem mjestu sa 44 boda, tri manje od Sportinga, dok je vodeći Porto udaljen 12 koraka. U posljednjim mečevima Benfica je izmjenjivala pobjede sa remijima i porazima. Dakle, neuspjeh protiv Porta je bio predvidiv (1:3), ali remi sa Moreirenseom iz zone ispadanja već postavlja pitanja (1:1). Večeras će Orlovi dočekati Gila Vicentea, koji je na petom mjestu, ali sa 14 bodova manje od Benfice. Gil Vicente je neporažen u posljednja četiri kola zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak