Koliko klase na jednoj fotografiji: Leonardo Bonucci izveo Džeku i ostale bivše saigrače na večeru

1
Radiosarajevo.ba
Koliko klase na jednoj fotografiji: Leonardo Bonucci izveo Džeku i ostale bivše saigrače na večeru

Leonardo Bonucci, koji je jučer došao u Istanbul kao gost kluba kako bi pogledao utakmicu Fenerbahčea u 3. sedmici UEFA Lige Evrope protiv engleskog predstavnika Manchester Uniteda, sastao se sa sportskim direktorom Mariom Brancom i trenerom Joseom Mourinhom.

Bonucci, koji je odgledao dio treninga, nakon treninga se iskupio sa bivšim saigračima. Navodeći da je sretan što je u Istanbulu u izjavi za Fenerbahçe TV, Leonardo Bonucci je ocijenio i utakmicu koja je završena neriješenim rezultatom 1-1.

Bonucci je rekao: "Veoma sam sretan što sam ovdje i što sam dobio ovaj poziv iz kluba. Kada sam prošle sezone došao u Istanbul, osjetio sam strast i toplinu navijača. Kada sam juče došao na stadion, opet sam vidio istu stvar. Zato se zahvaljujem navijačima.

NATO: Sjeverna Koreja poslala trupe da se pridruže Rusiji u ratu protiv Ukrajine

Mislim da je ekipa odigrala veoma dobar meč. Bila je šteta ne dobiti meč, mislim da će ekipa ostvarivati ​​veoma dobre rezultate u ligi," rekao je on.

Nakon toga je legendarni štoper svoje nekadašnje saigrače iz Fenerbahčea izveo na večeru u jednom od luksuznih restorana u Istanbulu. Na fotografiji koju je podijelio Bonucci, među prisutnima su bili Edin Džeko, Dušan Tadić, Filip Kostić i Dominik Livaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak