Kakav početak sezone Prve lige Federacije: Igrači Travnika izašli na teren, ali protivnika nije bilo

1
Radiosarajevo.ba
Kakav početak sezone Prve lige Federacije: Igrači Travnika izašli na teren, ali protivnika nije bilo

Utakmica između Travnika i BFK Simm Bau definitivno se neće igrati nakon što se ekipa Simm Baua nije pojavila u predviđenom terminu utakmice.

Odavno se govorilo o tome hoće li BFK Simm Bau nastaviti svoje takmičenje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine tokom ove sezone. Ekipa Simm Bau bila je uvrštena u žrijeb za novu sezonu, iako su postojale sumnje u njihov nastup zbog problema unutar kluba.

Rasformiranje igračkog kadra i nedostatak novih pojačanja dodatno su povećali neizvjesnost oko njihovog učešća. BFK Simm Bau je iznenadio sve kada se nije pojavio na svom prvom meču protiv Travnika.

Sarajevo Film Festival | Šetnja na crvenom tepihu prije kiše: Stigao Schrader, Franković oduševila

Ova situacija je rezultirala automatskom pobjedom Travnika rezultatom 3:0. Nepojavljivanje ekipe na utakmici ukazuje na moguće veće probleme unutar kluba, te postavlja pitanje o njihovom daljnjem učešću u ligi.

Ostaje da se vidi hoće li se BFK Simm Bau pojaviti na narednim utakmicama ili će nastaviti s neizvjesnošću koja prati ovaj klub, piše SC Sport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak