Iz Liverpoola odlazi jedan od najvažnijih nogometaša i potpisuje za Real Madrid?

1
Radiosarajevo.ba
Iz Liverpoola odlazi jedan od najvažnijih nogometaša i potpisuje za Real Madrid?

Englesk nogometaš i zvijezda Liverpoola Trent Alexander-Arnold bi karijeru vrlo izvjesno trebao nastaviti u redovima madridskog Reala.

Real Madrid već određeno vrijeme prati situaciju i u kontaktu je oko Engleza, a pregovori su navodno napredovali do ozbiljnog nivoa po Liverpool.

Jasno je kako se Alexander-Arnold profilisao u jednog od najvažnijih pojedinaca na Anfieldu i kao takav predstavlja bitnu figuru u svlačionici i na terenu, pa se njegov odlazak mora adekvatno nadoknaditi.

Pitali smo sarajevski MUP: Da li je policija spremna za SFF i koje su poruke za turiste i građane

Arne Slot kao da se pomirio sa činjenicom da ostaje bez desnog beka, a tome svjedoči i saznanje Sky Sporta u kojem stoji kako je pronađena zamjena za bisera omladinskog pogona.

Gore navedeni izvor tvrdi kako u Liverpoolu čine se da u momentu kada Real finalizira transfer Alexander-Arnolda u Englesku doputuje sjajni Jeremie Frimpong.

Nizozemac je izrazio želju za odlaskom iz Bayerna, a Redsima u prilog ide i činjenica da se nogometaš želi iskušati u Premier ligi.

Slot je navodno u aktivnom kontaktu sa Frimpongom i to je jasan pokazatelj za koga će se odlučiti u trenutku velikog i bolnog odlaska i njegove nove ekipe, piše SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak