Haos u Australiji: Srbin i Hrvat se potukli u svlačionici, razdvajalo ih osiguranje

0
Radiosarajevo.ba
Haos u Australiji: Srbin i Hrvat se potukli u svlačionici, razdvajalo ih osiguranje

Meč između Sydney FC i Western Sydney Wanderers završio je sukobom u svlačionici, gdje su se Miloš Ninković i Steve Corica žestoko potukli. 

Australijska A-League je u svojoj playoff fazi, a u susretu eliminacione runde igrali su Sydney FC, čiji trener je Steve Corica, i Western Sydney Wanderers, gdje igra Miloš Ninković

Corica je trener hrvatskog porijekla, dok je Ninković srbijanski fudbaler koji ima 28 nastupa za reprezentaciju naše susjedne zemlje. 

Novinarstvo je profesija u kojoj stres nikad ne prestaje: Kada potražiti psihološku pomoć?

Prema navodima Daily Maila, Corica je tokom meča uputio žestoke riječi Ninkoviću. Nije otkriveno šta je tačno rečeno, ali kada je Ninković došao u svlačionicu poslije utakmice, došlo je do tuče

Ninković je ušao u svlačionicu da se pozdravi sa svojim bivšim saigračima, s obzirom na to da je čak sedam godina igrao u Sydney FC. 

Međutim, iz svlačionice je izašao uz pratnju osiguranja, nakon sukoba s Coricom.

Na press konferenciji nakon utakmice, Corica je izjavio kako je Ninković bio ljut što je izgubio meč, te da on ima problema s njim, ali da je to između njih dvojice. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak