FK Sarajevo otvorio fan shop na novoj lokaciji, predstavljena i jesenja kolekcija

1
Radiosarajevo.ba

FK Sarajevo je zvanično otvorio novi fan shop na lokaciji Gajev trg 2 - u neposrednoj blizini Gradske tržnice.

Na prigodnoj svečanosti, uz prisustvo velikog broja gostiju, članova i navijača FK Sarajevo, predstavljen je FKS Official Store i nova jesenja kolekcija.

Na novom FKS Official Store prodajnom mjestu, osim kupovine različitih proizvoda, bit će moguće nabaviti ulaznice za sve utakmice, sezonske karte, te obnoviti članstvo ili se po prvi put učlaniti u bordo klub.

Novi Zmaj oduševio: Pogledajte čudesnu asistenciju Esmira Bajraktarevića na debiju za Zmajeve

Sa svojim inovativnim dizajnom i vrhunskom opremom ovaj reprezentativni prostor u najužem centru Sarajeva nastao je kao rezultat želje FK Sarajevo da svim svojim članovima i navijačima ponudi mjesto koje će ih istinski ispuniti ponosom.

"Ovaj reprezentativni prostor rezultat je naše želje da budemo bliži našim navijačima i svim ljubiteljima fudbala u Sarajevu ali i širom Bosne i Hercegovine. Ovaj prostor će, sigurni smo, postati više od prodajnog objekta. Vjerujemo da će novi shop postati centar okupljanja, gdje će navijači moći pronaći sve što im je potrebno u vezi njihovog voljenog kluba, bilo da je riječ o dresovima, zvaničnim proizvodima ili suvenirima", poručila je Melisa Kovačević, head of retail FK Sarajevo.

FK Sarajevo dobio pojačanje: Poželjeli dobrodošlicu novom igraču

Novi FKS Official Store doprinijet će i obogaćivanju turističke ponude našeg glavnog grada. Gradu Sarajevu i na ovaj način pružamo još jednu priliku da se ponosi klubom koji nosi njegovo ime, a svim gostima Sarajeva omogućavamo da osjete i ponesu dio Sarajeva sa sobom, kroz kupovinu jedinstvenih proizvoda koji odražavaju tradiciju i kulturu kluba.

Ispred Općine Stari Grad, koja je vlasnik prostora, obratio se načelnik Irfan Čengić.

"Ovakav prostor i ova lokacija je dostojna FK Sarajevo. Fan shop sedmerostrukog prvaka u našoj općini ne gledamo samo kroz sport, ovo je doprinos privrednoj aktivnosti i turizmu općine. Općina Stari Grad će nastaviti biti pouzdan partner FK Sarajevo i SFK 2000", rekao je.

"Pozivamo sve navijače, sve građane Sarajeva ali i sve goste našeg grada da posjete novi FKS Official Store i da se uvjere kako se radi o zaista jedinstvenom mjestu u našem gradu.

FK Sarajevo nastavlja zajedno sa svojim članovima i navijačima graditi moderan klub postavljajući najviše standarde u svim segmentima poslovanja", poručili su iz bordo kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak