Faruk Hadžibegić danas objavljuje spisak igrača: 'Sa dva nova imena po bodove u Portugal?"

1
Radiosarajevo.ba
Faruk Hadžibegić danas objavljuje spisak igrača: 'Sa dva nova imena po bodove u Portugal?"

Selektor seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić održaće konferenciju za novinare danas, 31. maja 2023. godine u 11 sati u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Faruk Hadžibegić će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za junske utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Portugalom i Luksemburgom.

Nedavno je selektor Hadžibegić na svom Facebook profilu odgovarao na pitanja navijača i nagovijestio jedno od dva novih imena na spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

"Ja bih želio nova imena na spisku. Mogu da potvrdim da je Denis Huseinbašić vrlo blizu odluke, a već smo postigli odluku s Tahirovićem koji je pristao da igra za našu reprezentaciju", istakao je Hadžibegić.

Selektor nogometne reprezentacije naše zemlje Faruk Hadžibegić također je saopštio javnosti da je obavio razgovor sa potencijalnim bh. reprezentativcem Saidom Hamulićem, napadačem francuskog Toulusea.

Poruka Bosanca budućoj zvijezdi europskog nogometa: 'Denise, biraj srcem i zaigraj za BiH'

"Danas sam posjetio Touluse, gdje sam obavio razgovor sa Saidom Hamulićem. Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono sto sam podijelio i sa javnošću: 'Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena'", poručio je Hadžibegić tom prilikom.

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo Dal Varešanović dobio je jučer poziv selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruka Hadžibegića a klub sa Koševa se odmah pohvalio tom informacijom na Facebook stranici.

Hadžibegić će na današnjoj konferenciji za novinare koja će se održati u 11 sati u u prostorijama NS BiH objaviti spisak nogometaša za susrete sa Portugalom i Luksemburgom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak