Direktorica FK Sarajevo dobitnica prestižnog priznanja Leaders Under 40

Radiosarajevo.ba
Direktorica FK Sarajevo dobitnica prestižnog priznanja Leaders Under 40

Generalna direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić, dobitnica je nagrade Leaders Under 40. Riječ je o događaju koji se organizuje posljednje četiri godine, a za cilj ima prepoznavanje i afirmaciju profesionalaca iz sportske industrije širom svijeta koji su svojim radom napravili pozitivne promjene u sportskoj industriji, a imaju manje od 40 godina.  

Ove godine na svečanosti će biti nagrađeno 30 lidera iz 10 različitih zemalja koji su odabrani na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije. Dužnosnici firmi poput BBC-a, FIFA-e, Heinekena, McLarena, Arsenala FC, PSG-a, Formule 1 i drugih kompanija, vršili su selekciju ovogodišnjih učesnika, te odabrali finalne dobitnike.

Ove godine, pored Buljubašić na manifestaciji će biti nagrađeni Jennifer Alvarez, potpredsjednica marketinga Miami Heata i American Airlines Arene, Nuno Moura, direktor marketinga Nogometnog saveza Portugala, Alexandra Willis, rukovodilac inovacija i komunikacija The AELTC, Wimbledon, Sharon Fuller iz Red Bull Media House i drugi.

Dodjela nagrada će se održati u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu 9. oktobra 2019. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak