Tinejdžer Cruz iz Brazila novo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Tinejdžer Cruz iz Brazila novo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.

"Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo", istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.

Nathan Crepaldi da Cruz iz Brazila je devetnaestogodišnji napadač, a prije Sarajeva nastupao je za klub iz svoje domovine - Metropolitano.

Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić.

Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva, saopćeno je iz Titove 38b.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak