Harry Styles - As It Was

0
Radiosarajevo.ba
Harry Styles - As It Was

Posljednjih dana 2022. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Engleski pjevač, kompozitor i glumac Harry Edward Styles je svjetska muzička zvijezda nastala u reality TV takmičenju The X Factor-u 2010. godine. Dvadesetosmogodišnjak je 1. aprila 2022. godine predstavio udarni singl As It Was sa njegovog trećeg studijskog albuma Harry's House koji je zvanično objavljen 20. maja 2022. godine.

Samo dan kasnije Spotify je potvrdio da je pjesma srušila rekord najslušanije pjesme u SAD-u, u jednom danu, sa brojkom od 8,3 miliona streamova. Prethodni rekord je držala Olivia Rodrigo sa pjesmom Drivers Licence (8 miliona). As It Was je također najslušanija pjesma globalno u jednom danu u 2022. godini sa 21,6 miliona streamova.

Pogledajte kakvo je nevrijeme jučer zahvatilo Sloveniju: Poplavljeni podrumi, srušena stabla

Pjesma je bila na vrhu top listi u 35 država širom svijeta, uključujući Australiju, Austriju, Belgiju, Kanadu, Hrvatsku, Dansku, Francusku, Njemačku, Grčku, Irsku, Litvaniju, Nizozemsku, Novi Zeland, Singapur i Švedsku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak