Porodica ostala zarobljena u automobilu: Most se počeo dizati, izlaza nije bilo...

0
Radiosarajevo.ba
Porodica ostala zarobljena u automobilu: Most se počeo dizati, izlaza nije bilo...

U Belgijskom Leuvenu 27. oktobra na pokretnom mostu Marie Thumas koji se podiže kako bi veliki brodovi mogli ploviti kanalom do Vaartkoma, odigrao se događaj kakav se u tom gradiću pored Bruxellesa ne pamti.

Kako možemo vidjeti na snimku, gradski crveni automobil ostao je na mostu upravo u trenutku njegovog podizanja te se očajnički pokušava održati na asfaltu, ali "fizika čini svoje", pa je automobil stražnjim krajem otklizao unazad, udario u tlo te se okrenuo na krov.

Obzirom na činjenicu da se ovakve situacije događaju vrlo rijetko zbog svih mjera zaštite i upozorenja kod korištenja podiznih mostova, još nije jasno je li vozač ignorirao upozorenja o podizanju, ili je zakazala signalizacija.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Srećom, mladi bračni par s jednogodišnjom bebom koji je bio u automobilu prošao je u udesu samo s lakšim povredama, a iz olupine ih je brzo oslobodila lokalna vatrogasna jedinica. Sve troje prevezeni su u lokalnu bolnicu na intenzivnu njegu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak