Pogledajte šta je doživio ovaj vozač: "Nepoželjni gost" mu se zavukao u klima uređaj

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte šta je doživio ovaj vozač: "Nepoželjni gost" mu se zavukao u klima uređaj

Ljeto i toplo vrijeme predstavljaju sezonu kada zmije postaju vrlo aktivne i prisutne.

Stanovnici Srbije primijetili su povećanu pojavu zmija u svojim dvorištima i unutar kuća, a nedavni događaj je dodatno uzburkao strahove. Jedan srbijanski državljanin zabilježio je zastrašujući prizor u svom automobilu.

Na snimci objavljenoj na Instagram stranici srbiju_upoznaj vidi se kako se zmija sakrila unutar klima-uređaja automobila.

Šesta noć SFF-a | Pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom

Na snimci je vidljiva samo zmijina glava koja proviruje iz otvora klima-uređaja, što je izazvalo pravu buru reakcija među korisnicima društvenih mreža.

Video je u svega četiri sata prikupio više od 1700 reakcija, ali i brojne komentare. Mnogi su pisali da ih je strah takvih situacija, dodajući da bi se, kada bi zatekli zmiju u automobilu, vjerojatno onesvijestili ili pobjegli iz vozila.

Neki su, međutim, primijetili da je zmija dovoljno mala i da je praktično bezopasna. Ima i onih koji smatraju da je u pitanju gušter.

"Izađeš, poliješ benzinom i zapališ da izgori cijeli automobil", "Izašla bih iz vozila u pokretu", šale se neki korisnici Instagrama, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak