SAD: Voditeljica doživjela moždani udar u programu uživo

0
Radiosarajevo.ba
SAD: Voditeljica doživjela moždani udar u programu uživo

Voditeljica vijesti Julie Chin s NBC-jeve podružnice KJRH u Tulsi u američkoj saveznoj državi Oklahomi pretrpjela je moždani udar uživo pred kamerama.

Voditeljica je govorila o otkazanom lansiranju rakete SLS u sklopu NASA-ine misije Artemis-I kada je počela zamuckivati te nije mogla izgovoriti riječi koje je trebala. Voditeljica je čitala vijesti, no zbog stalnog zamuckivanja je prekinula.

Potresni kadrovi iz Beograda nakon smrti dječaka: Voditeljica se slomila pred kamerom

Schmidt pred večerašnje obraćanje u UN-u: "Moram reći da ne vidim da imamo vojni sukob"

"Oprostite, nešto nije u redu jutros sa mnom, ispričavam se svima", kazala je te je predala riječ meteorologinji.

"Julie mi te volimo, svi mi imamo ovakve dane", rekla joj je meterologinja Annie Brown.

Nakon prognoze voditeljica se nije vratila u eter nego su njezine kolege pozvale hitnu pomoć te je odmah prevezena u bolnicu. Na Facebooku je potom objavila kako je sada dobro te da liječnici vjeruju da je pretrpjela početak moždanog udara.

"Došlo je niotkuda. Osjećala sam se dobro prije emisije. Međutim, nekoliko minuta kasnije to se počelo događati. Prvo sam djelomično izgubila vid na jedno oko, a malo kasnije su mi utrnule šaka i ruka.

Shvatila sam da nisam dobro kad nisam mogla izgovoriti riječi koje sam čitala s telepromptera", objavila je voditeljica te se zahvalila svojim kolegama koji su prepoznali što se događa i odmah djelovali, prenosi Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak