Online izložba "Pariške mumije" Milomira Kovačevića Strašnog

0
Radiosarajevo.ba
Online izložba "Pariške mumije" Milomira Kovačevića Strašnog

Galerija JU Srednje škole primijenjenih umjetnosti Sarajevo u drugom dijelu sezone nastavila je svoje aktivnosti u uslovima pandemije uz poštivanje svih propisanih mjera.

"Nakon prve izložbe kolege Džeke Hodžića u prostoru Galerije, 22. februara organizujemo online izložbu dijela fotografija iz serije „Pariške mumije“ Milomira Kovačevića Strašnog. Naše dvije učenice Farah Muftić i Irna Šehović odabrale su 30 fotografija koje su objavljene na FB stranici Srednje škole primijenjenih umjetnosti. Sve fotografije iz iste serije, bit će postavljene u Galeriji škole u maju ove godine, sa nadom da će se do tada najveći broj naših učenika vratiti u školu i biti u prilici da izložbu pogledaju sa svojim profesorima. Nadamo se da ćemo se vidjeti u maju", poručili su iz ove škole.

Na zvaničnoj Facebook stranici JU Srednje škole primijenjenih umjetnosti Sarajevo postavljena je online izložba "Pariške mumije" poznatog sarajevskog fotografa Milomira Kovačevića Strašnog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak