Nova usluga: Narodno Pozorište Sarajevo omogućava kupovinu ulaznica online

0
Radiosarajevo.ba
Nova usluga: Narodno Pozorište Sarajevo omogućava kupovinu ulaznica online

Narodno pozorište Sarajevo svim ljubiteljima visoke umjetnosti i predstava u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo pruža novu uslugu i mogućnost.

Od sada svoje ulaznice možete kupiti online i to putem zvanične stranice Narodnog pozorišta Sarajevo www.nps.ba.

Od 3. septembra možete osigurati najbolja mjesta na predstavama Narodnog pozorišta Sarajevo jednim klikom iz udobnosti vlastitog doma. Nakon što izvršite kupovinu, vaše karte će biti poslane na email adresu koji ste unijeli prilikom procesa narudžbe.

Emotivna poruka kćerke Bakira Spahića nakon tragične nesreće: 'Ne može pod kožu koliko boli'

Ovim potezom, Narodno pozorište Sarajevo uspostavlja novu praksu u bosanskohercegovačkim teatrima koja svojoj vjernoj publici pruža mogućnost da unaprijed i na najbolji način isplanira svoje vrijeme i posjetu premijernim i repriznim izvođenjima predstava u produkciji NPS.

Brzo, sigurno i jednostavno! 

Kako kupiti karte? Posjetite zvaničnu web stranicu Narodnog pozorišta Sarajevo, odaberite željenu predstavu sa četveromjesečnog repertoara, kliknite kupovina ulaznica i pratite proces narudžbe.

Foto: NPS: Kupite kartu online

Također, ulaznice se mogu kupiti i putem platforme www.karter.ba, odabirom predstave koju želite gledati, klik na karte i izaberite željenu zonu i mjesto. Nakon što izvršite kupovinu, vaše karte će biti poslane na email adresu koji ste unijeli prilikom procesa narudžbe.

Pri dolasku na predstave, potrebno je predočiti kupljene ulaznice u digitalnoj formi ili iste isprintati i pokazati pri ulasku u Pozorište.

Narodnog pozorišta Sarajevo obavještava cijenjenu javnost da je karte i dalje moguće kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo.

Rezervaciju ulaznica za predstave u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo više nije moguće izvršiti.

Ne propustite priliku da budete dio magije pozorišta!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak