Mile Kekin nastupa u sarajevskom klubu Sloga

0
Radiosarajevo.ba
Mile Kekin nastupa u sarajevskom klubu Sloga

U petak, 16. februara u klubu Cinemas Sloga svoj novi koncert održaće rado viđen gost, Mile Kekin.

Čini se da nije prošlo toliko, ali jeste - posljednji put je nekadašnji frontmen benda Hladno pivo u Slogi nastupao na solo koncertu u martu 2019. godine.

U međuvremenu je objavio i drugi studijski album Nježno đonom, te na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa sa svojim bendom u gradovima širom regije izvodeći, pored pjesama sa svojih albuma, najveće hitove Hladnog piva, s obzirom da je upravo on bio autor legendarnog benda.

Procurilo još detalja, a slučaj komentirala i policija: Zašto je Nizozemska izbačena s Eurosonga?

"Želja mi u sklopu iduće turneje publici ponuditi svoj Soundtrack za život i za svaki koncert pripremiti različite setliste. Od Šamara, preko Knjige Žalbe pa sve do Nježno đonom, napisao sam previše pjesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana.
U sklopu turneje Soundtrack za život početkom iduće izlazi i live album, gdje može svatko vidjeti kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umjetnih aroma i pojačivača okusa. Veselim se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji." - kaže popularni Mile.

Fanovi već znaju - ovaj petak, pravac Sloga!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak