CineStar slavi rođendan – kino ulaznice u pola cijene čak sedam dana!

0
Promotivni tekst
CineStar slavi rođendan – kino ulaznice u pola cijene čak sedam dana!

CineStar Cinemas, sinonim za kino i najveći kinoprikazivač u regiji i Bosni i Hercegovini sa svojih 7 kina priprema veliku akciju za svoje posjetioce, a sve povodom 12 godina od otvaranja svog prvog multipleksa u Mostaru u ljeto davne 2012. godine. Cijene ovih rođendanskih kino ulaznica od 15. do 21. augusta bit će s čak 50% popusta.

Tako će CineStar u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru, Bihaću, Banjoj Luci i Prijedloru podsjetiti svoje građane koliko je kino divan doživljaj, uz velik izbor filmova i odličnu akciju koja traje punih sedam dana. Evo sjajne prilike da sami ili u društvu pogledate baš svaki film koji niste stigli ovog ljeta, mogli bi reći – sedam filmskih dana rođendana, dok kina svaki dan rade od 11 ujutro!

Ljubitelji kina znaju da doživljaj velikog platna nema alternativu jer film najbolje živi na filmskom platnu, a uz ove vrućine rashlađene dvorane zvuče kao pravi spas.

Svi dodaci na filmove kao premium formati, eXtreme, ScreenX, 4DX i drugi takođe se plaćaju u pola cijene, kao i na premium sjedišta! Jedino ćete za dodatak RealD 3D naočale platiti u punom iznosu na blagajni kina, kao i online meni i naknadnu za online proces kupovine, ali za više detalja posjetite cinestarcinemas.ba i budite dio velikog rođendanskog kino slavlja, slavite i vi! Kinoulaznice kupite na blagajnama kina ili online.

I ne tražite posebne razloge za odlazak u kino jer najvažniji su tu: super cijena i savršen doživljaj!

Prepustite se sedmoj umjetnosti i ujedno vhrunskoj zabavi, pozovite drage ljude i na vrijeme osigurajte ulaznice te podijelite iskustvo gledanja nekih od aktuelnih filmskih naslova od akcija, animacija ili horora pa sve do avantura kao što su: Alien: Romulus, Tajna Maora, Panda u Africi, Deadpool i Wolverine, Arcadian, Twister 2, Banda čupavih repova 2, Nešto je u moru, Izvrnuto obrnuto 2 i mnogi drugi.

Brzo po ulaznice na cinestarcinemas.ba i vidimo se u CineStaru od 15. do 21. augusta!

O CineStar grupi

Blitz-CineStar je osnovan 2003. godine zajedničkim ulaganjem najvećeg njemačkog kinoprikazivača, tvrtke Kieft & Kieft te Blitz film i video distribucije, vodećeg distributera filmova u regiji.

Danas, CineStar grupa u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Kosovo) ubraja 28 CineStar multipleks kina, 182 kino dvoranu i preko 27.500 sjedišta, što s očekivanih gotovo 5,5 miliona prodatih ulaznica godišnje čini CineStar najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji. CineStar je tehnološki i inovacijski lider u kinematografskoj industriji u Evropi što je obilježeno i prestižnom nagradom ICTA Europe za 'Najbolje novoizgrađeno kino' u Evropi u 2017. godini.

Međunarodna kinematografska udruga (UNIC) dodijelila je 2019. godine Blitz-CineStar- u nagradu „Najbolji kinoprikazivač godine” u Evropi uz obrazloženje da je riječ o kompaniji koja podiže ljestvicu u industriji, ostvaruje kontinuirani rast, pruža svojoj publici najbolji mogući kino doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju - zbog čega je Blitz-CineStar i postao jedan od vodećih te najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Evropi. Svojoj publici je odavno ponudio najekskluzivnije svjetske kino formate kao IMAX®, Gold Class i ScreenX te 4DX koji su dostupni u Sarajevu i Banjoj Luci.

Više pronađite na Facebook, Instagram, TikTok ili Youtube profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak