Znate li da u razgledavanje stana morate ponijeti vješalicu? Agentica za nekretnine objasnila zašto

1
Radiosarajevo.ba
Znate li da u razgledavanje stana morate ponijeti vješalicu? Agentica za nekretnine objasnila zašto

Neovisno o tome kupujete li ili unajmljujete stan, jedan je prostor svima najvažniji, a kako tvrdi agentica za nekretnine Tamany Hall, to je ormar. Ona je u svom videu na Instagramu podijelila savjet o tome kako u tren oka procijeniti je li prostor koji razgledate dobar za vas ili nije, a to je da ponesete sa sobom omiljenu - vješalicu.

Tako je u prezentaciji jednog stana Hall uz pomoć svoje obične vješalice analizirala luksuzni garderobni ormar i zaključila da njezina omiljena odjeća unutra uopće nebi stala. Ormari rađeni po mjeri sve su češće u interijerima, stoga i ne čudi da njihove nestandardne dimenzije ne odgovaraju nužno svim vješalicama na tržištu, piše apartmenttherapy.com.

Ovaj je savjet je osobito važno ako obilazite dom s praznim ormarima koji nisu opremljeni odjećom ili ako se radi o prostoru s ormarima koje su vlasnici izrađivali sami kako bi uštedjeli na prostoru ili dobili više mjesta za pohranu kakva odgovara njihovim stvarima.

U restoranima u EU počeli naplaćivati ono što se prije podrazumijevalo: '16 maraka po tanjiru'

"Ovaj savjet smatram vrlo korisnim, osobito u nekretninama koje su "dorađene" DIY projektima", rekao je stručnjak za nekretnine Chadwick Boyd za Apartment Therapy te dodao da je bio u kućama u kojima su ormari napravljeni preplitko upravo zato što su vlasnici radili po "sam svoj majstor" principu.

Ispod vida s vješalicom sa svojim su se iskustvima nadovezali i drugi agenti za nekretnine. Oni savjetuju da se pažnja mora skrenuti i na WiFi signal, dubinu gazišta na stepenicama, dubinu ormarića za tanjure, a neki tvrde da je dobro ponijeti i bilo koji električni uređaj kako bi odmah provjerili rade li sve utičnice.

"Potičem sve potencijalne kupce kuća koji su vrlo ozbiljni oko kupnje da prođu kroz kuću koju razlegaju i dobro razmisle o svojim dnevnim rutinama. Često u tom procesu ti sitni elementi postaju očitiji, što čak može postati faktor u donošenju konačne odluke", zaključuje Boyd.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak