Zaboravite skupe uređaje: Jednostavan trik za besprijekorno čiste radijatore

0
Radiosarajevo.ba
Zaboravite skupe uređaje: Jednostavan trik za besprijekorno čiste radijatore

Jesen je stigla, radijatori se polako pale i vrijeme je da se riješite onih dosadnih nakupina prašine iza njih. Radijatori mogu biti prava gnjavaža za čišćenje sa svim njihovim uglovima i pukotinama.

Hazel Mckinnie, jedna polovica popularnog para specijalista za čišćenje poznatijih kao Wee Scotty Cleaners, otkrila je na TikToku izvrstan trik za rješavanje tog problema. U nedavnom viralnom videu Hazel je otkrila zaista jednostavnu metodu za rješavanje prljavštine skrivene u uglovima radijatora.

Čišćenje radijatora može biti naporan posao, ali Hazelina tehnika oduševila je njezine pratitelje. Umjesto da kupi specijaliziranu krpu, ona koristi fen za kosu kako bi otpuhala prašinu zarobljenu u radijatoru.

MESS 2024 | 'Tragudia: Pjesma o Edipu' oduševila publiku u Narodnom pozorištu Sarajevo

''Evo mali savjet za vas. Koliko vas je kupilo uređaj za čišćenje stražnje strane radijatora? Kladim se da mnogi jesu, jer sam i ja to napravila.''

Kada je ova 44-godišnjakinja otkrila svoj trik dodala je: ''svi imamo fen za kosu u kući, zar ne? Sve što trebate učiniti je staviti fen za kosu i ispuhati stražnju stranu radijatora. Ispuhat će sve dlake i prašinu van.''

''Ovo će vas spasiti od kupovanja novih besmislenih uređaja, a tehnika je brza i učinkovita'', zaključila je.

@theweescottycleaners

Quick and easy hack that actually works #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #motivation #fyp #hack #scottish #friday

♬ original sound - The wee scotty cleaners

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak