Svekrva joj je otkrila tajnu blistavo čistog parketa: Kuća miriše predivno zahvaljujući ovom receptu

2
Radiosarajevo.ba
Svekrva joj je otkrila tajnu blistavo čistog parketa: Kuća miriše predivno zahvaljujući ovom receptu

Sigurni smo da ste svi vi ponekad imali poteškoća s pranjem podova. Nije to lak posao, a često nakon muke i puno potrošenog vremena i dalje ti podovi ne izgledaju blistavo čisto kako bismo željeli.

Uz to, ne želimo ni stalno prati podove skupim, štetnim proizvodima, pa razmišljamo o prirodnijim varijantama koje bi imale odličan, ako ne i najbolji učinak.

Jedna žena je u facebook grupi u kojoj pratitelji razmijenjuju savjete o najboljim trikovima za čišćenje. podijelila svoje iskustvo.

Komšić: Klasičan akt agresije ako Ministarstvo odbrane nije dalo odobrenje za ulazak Vojske Srbije!

Ona je, naime, rekla da ju je spasio trik koji joj je otkrila svekrva. Ona se, rekla je, dugo godina mučila s čišćenjem parketa koji su stalno bili prljavi i to ju je jako frustriralo, no onda joj je svekrva predložila da proba s nečim skroz drugačijim.

Pomiješajte 1 kašiku sirćeta s 10 kapi eteričnog ulja i očistite parket. Biti ćete iznenađeni kako će čisti biti podovi ali i kako će prostorija mirisati svježe i čisto. Ovaj recept također i dezinficira podove, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak