Ova kombinacija je fantazija za čišćenje kade: Dva sastojka koja svako domaćinstvo ima

0
Radiosarajevo.ba
Ova kombinacija je fantazija za čišćenje kade: Dva sastojka koja svako domaćinstvo ima

Sigurni smo da ste mnogo puta bili frustrirani nečistoćom svoje kade. Koliko god često ribali, prali i trljali, uvijek prljavštine i mrlja ima. Ima li nade? Prema iskustvima ljudi s društvenih mreža koji su učlanjeni u brojne grupe o čišćenju na Facebooku i Instagramu, itekako ima.

Kamenac, žute mrlje i prljavština nemilosrdno se lijepe za kadu i uzrokuju mnogo problema. Na tržištu postoji mnogo proizvoda za čišćenje i može biti teško shvatiti što je najbolje za vašu kadu i koji je proizvodi mogu oštetiti. Srećom, postoji moćan alat koji će vam pomoći ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu iz kade. Sve što trebate su grejp i sol za besprijekorno čistu kadu.

Šta tačno napraviti? Stavite grejp u mikrovalnu na 20 sekundi, a zatim ga s pomoću krpe zarolajte po kuhinjskoj plohi. Pustite vruću vodu u kadu i provjerite jesu li stijenke mokre. Posudu posolite, a zatim grejp prepolovite i pospite kašikom soli. Oribajte kadu citrusnom soli.

Napad na Ukrajinu: Rusija objavila da je prvi put koristila monstruoznu novu bombu

Brzo ćete vidjeti kako prljavština reagira na kiselinu od grejpa kao i na sol. Prednost ovog prirodnog sredstva za čišćenje kade je u tome što ćete osjetiti finu aromu voća i nećete udisati hemikalije, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak