Isprobajte jednostavan trik za pranje prozora: Staklo će blistati poput kristala

0
Radiosarajevo.ba
Isprobajte jednostavan trik za pranje prozora: Staklo će blistati poput kristala

Britanska je influenserica Sophie Hinchliffe, poznata kao gospođa Hinch, stekla je popularnost zahvaljujući svojim savjetima za čišćenje doma koje dijeli na svom Instagram profilu.

Njene knjige o čišćenju, kao i memoari, redovno se nalaze na listi najprodavanijih knjiga Sunday Timesa. Sa skoro četiri miliona pratitelja, njen profil postao je prava riznica trikova i savjeta za održavanje doma, što je često izazovno u brzom tempu današnjeg života.

Jedna od njenih pratiteljica podijelila je zanimljiv savjet koji se odnosi na postizanje besprijekorno čistih prozora. "Možete li vjerovati da mi je vrećica čaja olakšala život u kućanskim poslovima?" napisala je, uz fotografije koje prikazuju transformaciju njenih prozora. Na prvoj fotografiji jasno se vide prljavi prozori prekriveni slojem nečistoće, dok su na drugima vrata i prozori blistavo čisti, kao nikada prije.

Ambasador Čohodarević se susreo s porodicom poginulog policajca u diplomatskom konvoju u Pakistanu

Reakcije pratitelja bile su izuzetno pozitivne; mnogi su izrazili oduševljenje i odlučili isprobati ovaj jednostavni trik za čišćenje svojih prozora već tokom vikenda, obećavajući da će podijeliti svoja iskustva nakon isprobavanja.

Ova neočekivana metoda čini se kao još jedan primjer kako maleni trikovi mogu značajno olakšati kućanske poslove, a gospođa Hinch i njeni pratitelji i dalje inspiriraju mnoge da pronađu efikasne načine za održavanje svog doma čistim i svježim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak