Žena se udala za duha, pa razvela - sad tvrdi da je taj duh progoni pa traži pomoć

0
Radiosarajevo.ba
Žena se udala za duha, pa razvela - sad tvrdi da je taj duh progoni pa traži pomoć

Žena koja je dospjela na naslovnice svjetskih medija nakon što se 'udala' za duha otkrila je da je njen bivši ljubavnik uhodi - nakon što su se slavno 'razveli' ranije ove godine.

Brocarde, pjevačica i tekstopisac iz Oxfordshirea, zaljubila se u Edwarda – duha viktorijanskog vojnika – krajem 2021. nakon što se pojavio u njenom domu. No nakon teškog braka pokvarenog optužbama za prevaru (...), Brocarde je ovog ljeta raskinula brak i podvrgla se egzorcizmu kako bi se riješila duha.

Uživala je u nekoliko "blaženih" mjeseci bez Edwarda prije nego što je posumnjala da je, kako ona tvrdi, duh ponovno ušao u njezin život - navodno se prerušavajući u druge identitete. Pjevačica tvrdi da sada pokušava nastaviti ljubiti stvarne muškarce, ali ističe da je njen bivši proganja.

Nevrijeme koje Bosna i Hercegovina ne pamti: Pogledajte kako je izgledao jučerašnji "monsun"

Pričala je potom o tome kako ju je napao na ulici u Parizu - znala je da je on iako se predstavio kao duh kuhar Fabienne s kojim je takođr željela romansu: "Praznična romansa s pariškim duhom bila je sigurno predobra da bi bila istinita. Kasnije se otkrio kao Edwardo - cijelo vrijeme je to bila zamka. Nisam mogla vjerovati da me duh prevario"

Od tada, kaže ona, Edwardo ju je nastavio maltretirati pod krinkom da je neki drugi duh: "Nakon toga sam oprezno počela izlaziti na spojeve sa živim ljudima. Vratila sam se kući sa sastanka s hrpom cvijeća, a Edwardo je mislio da bi bilo zabavno otkinuti glavice svim ružama i razbacati latice po mom krevetu. Čak je naučio svirati Careless Whisper na saksofonu – mislim, barem mislim da je to on, zvuk ponekad odjekuje u daljini. Postaje jako ljubomoran na činjenicu da želim izlaziti s modernim muškarcem."

Ispričala je za britanske medije, piše Mirror, i da se jednom pokušao prerušiti u lutku Kena...

Misterije i legende o ukletim mjestima u Bosni i Hercegovini: "Neka probaju da prenoće jednu noć..."

Brocarde inače tvrdi da ima "poseban dar" koji joj pomaže da se poveže s mrtvima. Ipak, bivši joj unosi strah u kosti, navodi ona. 

"Jedan medij mi je rekao da će Edwardo uvijek biti uz mene i to je misao s kojom se ne mogu pomiriti. Želim naprijed, osjećam da mi treba malo mesa na kostima. Kosturi i mrtvi ljudi mogu izgledati privlačno, ali u stvarnosti su hladni, nepredvidivi i strašni", zaključila je pjevačica svoju bizarnu priču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak