Veliki sedmični horoskop: Ovaj znak će napokon dočekati poboljšanje finansijske situacije

0
Radiosarajevo.ba
Veliki sedmični horoskop: Ovaj znak će napokon dočekati poboljšanje finansijske situacije

Veliki sedmični horoskop za period od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine.

OVAN

Sedmični horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će Ovnovi ove sedmice obratiti više pažnje na pitanja bezbjednosti, kako lične, tako i poslovne. Ovo je pravo vrijeme da razmislite o načinima na koje možete dodatno da zaštitite sebe i svoju karijeru. U drugoj polovini sedmice, prilike će vas podstaći da preduzmete korake u tom pravcu. Kada je ljubav u pitanju, Ovnovi u vezi će uživati u harmoniji, dok će oni slobodni hrabro krenuti u nove avanture, spremni da preuzmu inicijativu.

BIK

Bikovi će tokom ove sedmice shvatiti koliko su prethodna iskustva dragocjena. Na poslovnom planu, ali i u privatnim odnosima, vaša prošlost donosi korisne lekcije. U drugoj polovini sedmice dobijate priliku da primijenite nova znanja, čime ćete ojačati svoju poziciju i povećati šanse za buduće uspjehe. U ljubavnom životu, uživaćete u pojačanoj senzualnosti i bliskosti s partnerom.

Ante Šušnjar o poskupljenju energenata u Hrvatskoj: Stigao komentirati i zabavu s Hankom Paldum

BLIZANCI

Blizanci će ove sedmice biti puni energije, posebno u poslovnim i ličnim odnosima. Otvoreni ste prema svojim partnerima, ali vaša asertivnost može da da zahtijeva prilagođavanje planova. U ljubavi, očekuju vas nova poznanstva, možda i romansa s osobom iz drugog grada ili zemlje.

RAK

Sedmični horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da prva polovina sedmice donosi Rakovima susrete sa starim prijateljima, što će probuditi nostalgična osjećanja i pomoći im da prošire vidike. U drugoj polovini sedmice, vaši planovi i ideje, naročito vezani za inostranstvo, dobiće jasniji oblik. Na poslu ćete biti uspješni, a u ljubavi vas čekaju sklad i razumijevanje s partnerom. Ovo je vrijeme za širenje kruga prijatelja i saradnika.

LAV

Vaš sedmični horoskop kaže da će Lavovi početkom sedmice analizirati prošlost, što će vam pomoći da razumete sebe i svoje odluke. Intuicija će vam tokom druge polovine sedmice biti najbolji vodič, pa slobodno slušajte unutrašnji glas. Iako ćete u ovom periodu biti aktivni i puni samopouzdanja, zvijezde savjetuju diskreciju kada su vaši ciljevi u pitanju. U ljubavnom životu, uživat ćete u harmoniji s partnerom, a nova poznanstva bi mogla donijeti uzbuđenje.

DJEVICA

Ove sedmice neki događaji iz života vaših prijatelja bi mogli da vas podstaknu na duboku introspekciju. Prva polovina nedjelje donosi preispitivanje vaših ideja i planova, dok će druga polovina biti savršena za sklapanje novih prijateljstava i saveza. U karijeri ćete biti produktivni, a u ljubavi otvoreni za nove izazove, dok istovremeno analizirate prošle greške.

VAGA

Sedmični horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će se Vage ove sedmice posvetiti finansijama. Ovo je pravo vrijeme za analizu troškova i prihoda, a promišljeno upravljanje budžetom donosi priliku za poboljšanje finansijske situacije. U ljubavi ćete imati priliku da osvježite svoj izgled i uneste promjene koje će kod vas podići samopouzdanje. Također, prijateljski odnosi dobijaju novu dinamiku, što donosi pozitivne promjene, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak