Univerzum ima važnu poruku za 4 horoskopska znaka: Ove sedmice ih čeka nešto posebno

1
Radiosarajevo.ba
Univerzum ima važnu poruku za 4 horoskopska znaka: Ove sedmice ih čeka nešto posebno

Da li smo spremni za ovo? Četiri horoskopska znaka sigurno jesu.

Početak je nove radne sedmice i moramo da razbistrimo glavu i da shvatimo šta nam svemir sada sprema. Čini se da smo na pravom mjestu u pravo vrijeme da bi do nas stigla važna poruka, a Mjesec u kvadratu sa Saturnom je naša ruka pomoći tokom narednih nekoliko dana.

Mjesec u kvadratu Saturna je tu da nas podsjeti da ne možemo da se vratimo i da ne smijemo da se zaglavimo u kolotečini. Ovo važi samo za one koji se osjećaju loše i koji ne vide izlaz.

Sindikat trgovine BiH predstavio rezultate istraživanja: Radnice i radnici ne žele raditi nedjeljom

Četiri horoskopska znaka su spremna za izalazak iz krize i veliki uspjeh u narednih sedam dana.

1. Lav

Druga sedmica septembra će vas podsjetiti da treba da počnete da obraćate pažnju na poruke koje vam Univerzum šalje. Radili ste stvari na određeni način, a onda ste usporili. Mislili ste da možete da se izvučete, a prije nego što ste to shvatili, sve je to postalo stil života, a tokom Mjeseca u kvadratu sa Saturnom, univerzum će vam dati do znanja da morate da napravite neke velike promjene.

Sedmični finansijski horoskop: Ovnovi se moraju strpiti, a ovaj znak će plivati u novcu

Lako je zaglaviti se u kolotečini, a još lakše ne prepoznati kada ste u njoj jer to postaje vaša nova zona komforta. To je vaš poziv za buđenje i to je ono što univerzum pokušava da vam kaže ovog dana: Probudi se i izađi iz te kolotečine.

2. Strijelac

Ono što ste doživljavali je neka vrsta stop-and-go životnog stila, gdje se svi ohrabrujete za određeni način obavljanja stvari, samo da biste stali na kratko i odustali na pola puta. Umjesto da nastavite, dozvolite sebi odmorište, a odmorište se pretvara u jamu lijenjosti.

Vi ste aktivna i angažovana osoba i iako možda nije dio vaše ličnosti da se zaglavite u kolotečini, skloni ste da u nju upadnete i zaboravite zašto ili kako ste tamo stigli. Onda se naviknete i ostanete. Zato je Mjesec u kvadratu Saturna ovdje da vas probudi i kaže da je vrijeme da krenete dalje.

Spremite se: Mars u Raku preokrenut će život naopačke pripadnicima ova tri znaka Zodijaka

Univerzum vam pokazuje koliko je važno vaše mentalno i emocionalno zdravlje. Ovo je vaš dan da promijenite stvari i otkrijete da uz pomoć Mjeseca u kvadratu Saturna možete vidjeti istinu o svojoj situaciji ... i promijeniti je.

3. Jarac

Univerzum je tu da vam donese dobre vijesti, ali morate biti spremni da ih čujete. 10. septembra, se dešava astrološki tranzit, Mjesec u kvadratu sa Saturnom će da vam pokaže da morate da napravite neke promjene.

Možete slušati univerzum ili ga blokirati; sve zavisi od vas. Ako zaista odlučite da slušate univerzum, koji u osnovi sluša vaše instinkte i vaše srce, otkrit ćete da ste predugo zaglavljeni na jednom mjestu.

Ovog vikenda čeka ih nalet sreće: Tri horoskopska znaka će imati nezaboravan odmor

Potrebna vam je promjena, a možda čak i promjena mjesta stanovanja. Ovo je vrijeme kada treba planirati putovanja. Oduvijek ste željeli da odete na to jedno mesto, pa zašto to ne biste učinili sada? Mjesec u kvadratu Saturna vas podstiče da napustite rutinu i otputujete.

4. Vodolija

Niste uvijek toliko otvoreni za slušanje poruka iz Univerzuma osim ako vam te poruke ne pokažu da ćete dobiti upravo ono što želite. Međutim, 10. septembra možete da čujete nešto što vas pogađa na pogrešan način i možda želite da to odbacite.

Ipak, nemojte to da uradite. Nemojte odbaciti važnost poruke, posebno kada je Mjesec u kvadratu sa Saturnom na nebu. Morate da čujete nešto u ovom trenutku svog života, a također morate da znate da ništa nije tu da vas povrijedi na bilo koji način. Promjena je dobra za vas, iako joj se protivite, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak