Spremite se: Mars u Raku preokrenut će život naopačke pripadnicima ova tri znaka Zodijaka

0
Radiosarajevo.ba
Spremite se: Mars u Raku preokrenut će život naopačke pripadnicima ova tri znaka Zodijaka
Foto: Pexels / Horoskop za septembar

Mars u Raku, iako izazovan, može nam pružiti priliku da razvijemo emocionalnu hrabrost i da naučimo kako se boriti za ono što volimo, ali na način koji je nježan i intuitivan. Mars je planeta akcije, energije i borbenosti, a njegov ulazak u znak Raka donosi promjene koje će se osjećati na emotivnom i privatnom planu.

Mars u Raku simbolizuje pokretanje unutrašnjih snaga, ali na jedan intuitivan i zaštitnički način.

Ova astrološka kombinacija počinje od 4. septembra i trajat će sve do 3. novembra, donoseći uticaj koji nas može usmeriti ka porodici, domu i dubokim emocijama.

Džeko o Bajraktareviću: "Mali je ljubio grb BiH nakon asistencije i to treba cijeniti"

Džeko o Bajraktareviću: "Mali je ljubio grb BiH nakon asistencije i to treba cijeniti"

Tri znaka zodijaka na koje će Mars u Raku najviše uticati:

Rak

Rakovi će posebno osjetiti uticaj Marsa u svom znaku, jer će im ovaj tranzit donijeti mnogo energije, ali i napetosti. Mars će ih podstaći da se bore za svoje potrebe, ali i da postanu zaštitnici svojih voljenih. Ipak, emocije će često biti previše intenzivne, pa se može javiti unutrašnji konflikt između želje za akcijom i potrebe za povlačenjem u sigurno okruženje. Rakovi će imati priliku da transformišu način na koji brinu o sebi i drugima, ali će morati da nauče da ne reaguju impulsivno.

Ovan

Ovnovima, kojima Mars vlada, ovaj tranzit može donijeti određeni izazov. Njihova uobičajena potreba za direktnim i brzim djelovanjem bit će usporena emotivnom energijom Raka. Ovan će morati da uskladi svoju želju za akcijom sa potrebom da zaštiti svoje najbliže. Mogući su sukobi unutar porodice ili u vezi, gdje će biti potrebno naučiti kako se boriti za svoje ciljeve, a da se ne naruši emocionalna ravnoteža. Ovo je vrijeme za Ovna da nauči strpljenje i da svoju energiju usmjeri ka dugoročnim ciljevima.

Jarac

Za Jarčeve, koji su suprotan znak Raku, ovaj tranzit donosi izazove u balansiranju karijere i privatnog života. Mars u Raku može izazvati unutrašnju napetost zbog sukoba između poslovnih ambicija i porodičnih obaveza. Jarčevi će morati da pronađu način da izraze svoju potrebu za uspjehom, a da pritom ne zapostave one koje vole. Ovaj period može donijeti priliku da preispitaju svoje prioritete i da unesu više emocija u svakodnevni život, dok će njihove reakcije biti duboko povezane sa osjećajem sigurnosti i stabilnosti, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije