Pripadnici ova tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

Radiosarajevo.ba
Pripadnici ova tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

Pripadnici ova tri horoskopska znaka najčešće nose titulu vječitog neženje. Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

Muškarci, bar po pitanju braka, jako su komplicirani, a ako su rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, teško da će ikad odlučiti stati na ludi kamen.

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je sebe zamisliti u vezi s jednom ženom do kraja života, a može ih smiriti samo partnerica koja ih intelektualno stimulira. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Strijelac

Strijelčevi su slobodni ljudi koji vole raditi što ih je volja i brak kao zajednica u kojoj je važan kompromis nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Vole svoje izabranice obasipati poklonima, nježnošću i emocijama, ali brak kao sljedeći korak koji se podrazumijeva u vezi nije za njih.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku vole svoju slobodu i neovisnost. Ljubav i fizički odnosi su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i neograničenim životom sprječava duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice ljepšeg spola pa u životu obično ima mnogo veza, ali obično nijednu ne okruni brakom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak