Ovaj frizer čini čuda: "To nije šišanje, to je transofrmacija"

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj frizer čini čuda: "To nije šišanje, to je transofrmacija"

Kanadski frizer podijelio je što dobra frizura i šišanje mogu učiniti, u videu na TikToku. Zapravo, mnogi gledatelji na platformi vjeruju da se radi o drugoj osobi.

Nedavno je frizer podijelio nevjerovatnu transformaciju jednog od svojih klijenata - i rezultati su zapanjujući. Korisnik @mysterio.taperologist, koji ima 622.600 pratitelja, kanadski je frizer.

Često koristi svoju društvenu mrežu kako bi objavljivao slike prije i poslije šišanja svojih klijenata.

Bečarević poslao pismo Lakiću zbog poskupljenja struje: Kako ste uopšte došli do iznosa od 2,5 KM?

Najnovija objava pokazuje što "moć šišanja" zaista može učiniti. Mnogi ljudi u komentarima nisu mogli vjerovati i pitali su je li to ista osoba. Video je pogledan preko 40 miliona puta.

U videu od 14 sekundi, muškarac nosi kraću frizuru, savršeno stiliziranu. Također više ne nosi naočale, što vjerovatno objašnjava zašto izgleda tako drugačije.

U opisu videa stoji: "Jesam li spasio život bratu?" Jedan komentar glasi: "Ovo nije ista osoba", a drugi kaže: "Kako smršave nakon frizure??"

@mysterio.taperologist

Did I save bluds life⁉️ #taper #mewing #fluffyhair#hairtransformation #haircut

♬ original sound - Mysterio

"Šišanje također daje čeljust?" Treći je komentarisao: "Omg, šišanje je toliko dobro da mu više ne trebaju naočale." Još jedan komentar kaže: "Brate, to nije šišanje, to je cijela transformacija." Neko je našalio: "Stavio ga je na kalorijski deficit." 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak