Nesvakidašnja ljubav: Zaljubio se u djevojku koju je odbio dok je bila muškarac

Radiosarajevo.ba
Erin Anderson i njen dečko Jared Norris iza sebe imaju posve neobičnu priču, koja je zapanjila mnoge njihove poznanike.

Riječ je o tome da Jared nije želio biti u vezi s Erin, dok ju je poznavao kao Aarona, ali su prohodali nakon što je Aaron prošao hormonsku nadomjesnu terapiju i postao žena, prenosi LadBible.

Zaljubljeni par iz Kentuckyja upravo je dobio svoje mjesto u svjetskim medijima, a istaknuto je kako je Aaron prije četiri godine zapazio Jareda preko Facebooka. Međutim, njegov budući dečko ga je glatko odbio preko poruka, jer naprosto nije bio zainteresiran.

Ipak, dvije godine kasnije Jared je lajkao jednu od Aaronovih fotografija na Instagramu i to kada je vidio do kakvog je preobražaja došlo nakon hormonske terapije i augmentacije grudi, odnosno u trenutku kada se Aaron već počeo predstavljati kao Erin. Rečenicu po rečenicu, to dvoje mladih ljudi postali su par, naizgled sasvim običan, ali i suočen s osudama i prijetnjama dijela onih koji znaju cijelu priču.

"Bilo je svega. Prijetili su mi batinama, smrću, vrijeđali na sve načine. Ali našlo se i onih koji su nam pružili podršku i poručili nam da ne pokleknemo”, ispričao je Jared, koji je odmah priznao svojoj porodici s kim se nalazi u vezi i kakva je njena historija.

Kako je to prihvaćeno, nije rečeno, ali mediji dodaju da je Erin u međuvremenu odlučila dovršiti promjenu spola i podvrgnuti se konstrukciji vagine iako Jared uopšte ne inzistira na tome.

Meni je Erin već sada prelijepa, ali prihvatam da ta odluka nije na meni. Jedini je problem što si trenutačno zahvat ne možemo priušiti”, dodao je muškarac koji rado govori kakva ga je ljubavna priča zadesila u životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak