NBA zvijezda šokirala konobaricu: Ovo nikada neću zaboraviti

Radiosarajevo.ba
NBA zvijezda šokirala konobaricu: Ovo nikada neću zaboraviti

NBA zvijezda Andre Drummond, koji igra za Cleveland Cavaliers, u nedjelju je jako iznenadio konobaricu u restoranu na Floridi.

"Kad sam vidjela, nisam mogla vjerovati! Na računu od 164 dolara, ostavljena je napojnica od 1.000 dolara. Drhtala sam od sreće“, kazala je Kasandra Diaz, poslužiteljica u restoranu Che u Delray Beachu.

Ona nije ni znala ko je mušterija dok njie vidjela koliki je bakšiš ostavio.

Drummond, koji je ove sezone zaradio više od 27 miliona dolara, odgovorio je, "Hvala vam što ste nevjerojatni!", a također se zahvalio restoranu na gostoprimstvu, piše ESPN.

Restorani u okrugu Palm Beach ponovo su otvoreni prije dvije sedmice s kapacitetom od 25 posto, a Diaz je rekla da je sve išlo jako sporo u restoranu tokom protekle sedmice.

"Nevjerovatno je vidjeti koliko ljudi pokazuju dobrote u ovim neizvjesnim vremenima. Ovo je priča koju nikad neću zaboraviti, hvala vam još jednom mnogo Andre Drummondd”, navela je Diaz.

Ona će, prema riječima direktora restorana, moći zadržati cijeli iznos napojnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak