Mladi mjesec u septembru za tri znaka donosi pravu ljubav: Sudbonosni susreti donose ozbiljnu vezu

0
Radiosarajevo.ba
Mladi mjesec u septembru za tri znaka donosi pravu ljubav: Sudbonosni susreti donose ozbiljnu vezu

Početkom septembra tri horoskopska znaka očekuju novi sudbonosni susreti i odnosi koji imaju perspektivu i budućnost.

Bik

Usamljeni Bik bi trebalo da se pripremi za sudbonosni sastanak početkom septembra. Mlad mjesec u Djevici će uticati na vaš sektor ljubavi, kreativnosti i djece. Svoju ljubav možete sresti na onim mestima gde ljudi pokazuju sebe i svoje kvalitete: u raznim klubovima ili kursevima, a moguće je upoznavanje i u biblioteci. Budite spremni na to da vam novi sastanak neće dati leptire u stomaku. Umesto toga, pored osobe ćete osetiti udobnost i toplinu – kao da je poznajete cijeli život.

Vaga

Mlad mesec u Djevici će uticati na vaš sektor društvenih odnosa. Obavezno pobliže pogledajte svoj krug prijatelja! Možda ćete otkriti osobu kojoj je definitivno stalo do vas, ali koja se predugo plaši da prizna i da se pojavi.

Gradačac: Pogledajte hapšenje osumnjičenog za ubistvo žene

U istom periodu, crni mjesec Lilit i Venera bit će u vašem horoskopskom znaku. Ljubav i veze su nešto o čemu ne možete prestati da razmišljate. Moguće je primati "poruke iz univerzuma" kroz snove ili nasumične misli u neočekivanom trenutku. Možda radite svoj posao kada vam se u glavi iznenada pojavi misao o određenoj osobi. Obavezno slušajte ove znakove! Oni će vas voditi ka odnosima za koje ste spremni u ovom trenutku.

Ribe

Ribe, u posjlednje vreme ste fokusirani na samorazvoj. Vrijeme je za promenu! Mlad mjesec u Djevici će proći kroz 7. polje, povezano sa dugogodišnjim partnerstvom i brakom. Štaviše, u vašem znaku bit će i Saturn, svojevrsni pokrovitelj dugoročnih veza! Dozvolite sebi da uživate u radosti zdrave i snažne veze. Osoba koja vam se pojavi tokom ovog perioda doći će sa ozbiljnim namerama, pišw Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak