Iznenadila je svijet svojim izgledom: 26-godišnja djevojka s licem anđela, a tijelom Hulka

2
Radiosarajevo.ba
Iznenadila je svijet svojim izgledom: 26-godišnja djevojka s licem anđela, a tijelom Hulka

Nastupila je kao grom iz vedra neba - ruska bodibilderica Vladislava Galagan (26) osvojila je pažnju javnosti svojim impresivnim mišićima i nevjerojatnom transformacijom. Svojom kombinacijom "lica anđela i tijela Hulka", postala je zvijezda društvenih mreža s više od 400.000 pratitelja na Instagramu.

Rođena 1997. godine u Temrjuku, ova mlada bodibilderica svojim je izgledom izazvala raznolike reakcije. Dok su neki divljali zbog njezine građe, nadajući se da je s mišićima pretjerala, drugi su bili fascinirani njezinom snagom i posvećenošću treningu.

Njezin profil na Instagramu postao je poprište raznih komentara - od negativnih do poticajnih. Dok su je neki nazivali "ženom jakih mišića koja podsjeća na muškarca", drugi su je hvalili kao "moćnu i prekrasnu ženu". Vladislava se, međutim, ne obazire na kritike te hrabro pokazuje svoje obline i mišiće u uskim haljinama i kupaćim kostimima.

Sudar u centru Sarajeva, stvorile se velike gužve

Osim po svom izgledu, Galagan je privukla pažnju i zbog krađe njenih privatnih snimaka i fotografija na kojima je gola. Unatoč tom incidentu, ona nastavlja sa svojim poslovnim obavezama na relaciji Njemačka-Češka, gdje živi veći dio vremena.

Procjenjuje se da Vladislava Galagan ima značajno financijsko bogatstvo, s pretpostavljenim milion američkih dolara na računu, piše Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak